Tuesday, February 24, 2009

ye..ye dpt award ;)

dapat award ini dari kakak ayu aka mrs malfin. hehehe tenkiu eh kak ;D

10 fakta/hobi sendiri


  1. ayu suka makan, ayu bole makan macam2 jenis dalam satu masa..hehehe tp x gemok2 jugak.mungkin dlm perut bnyak cacing kot.. ;D
  2. ayu suka tido,bile sabtu n ahad jer mesti abihkn masa dengan tido.
  3. ayu suka tengok drama indonesia, sebab mak saya orang sana..hehehe ;D tp x reti ckp endon pun..wekk~ ;P
  4. ayu suka ambik gamba sindiri, tengah drive pun bole..
  5. ayu sayang dengan baby,sape2 wanita yang diluar sana x suka baby meh bg kat saya..saya jaga ;D
  6. saya kentot merata-rata..tue hobi saya paling x senonoh...hahaha ;D
  7. saya suka kacau cikgu2 mengajar..( saya keje kat sekolah )
  8. saya jenis yang mudah mengalir air mata.. ;)
  9. orng kata saya sengal...
  10. saya suka ketawa, ketawa dan ketawa


♥would like to past this award to♥
  • cheenta queen

  • Akira Family

  • Syaz

what should u do??

1. Copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di bawah untuk diletakkan di blog anda.

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

5. Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag.


1 comment:

udE@duck said...

ayu kaki kentut..

lalalala~~