Friday, May 8, 2009

Rakan - Rakan juruteknik komputer N.sembilan

tudung coklet itu adalah aku..tudung putih diyana budak paling ganas bawak kereta mcm lelaki....tudung unggu kak min tudung dia kakak yang takut dengan kedalaman air fobia katakan.. biru shikin dia baya umur dengan aku dia nie baik, suka menolong



yang baru merah tue awee dia kalau nyanyi sungguh merdu...baju hitam plak abah sbb dia paling tua kami paggil dia abah tp budak lelaki panggil dia abah ada mata ke enam aku pun x tau la ape mata keenam tue.hahaha..baju kelabu daus dia nie..setiap detik hisap rokok, kalau dibedah peparu dia msti da kotor..


baju biru tue p.zee muda paling muda n walau pun muka nmpak tua hahah..kuat merajuk dan yang duduk tue wafie senior ayu time teknik dulu, dia nie mudah sedih ;)

yang nie black si baju hitam..dia sgt baik..u tetap di hati i..;)

nie nama dia sharol tapi kami panggil dia manja hahaha..dia nie pntng nmpak pempaun mesti nak gorat..muka nak ganas tp nama "manja" hahaha ..pempaun dua orng tue bukan juruteknik k..

nie nama dia mejark dia jd juruteknik dekat dengan rumah ayu..kalau ayu x dpt selesaikn masalah komputer dia la mangsa nyer..hehehahah nie plak ayep..dia nie best la kalau berkawan..kepala pun gile2 jugak...dia sempoi!!
k la tue je la kawan2 ayu..ade ramai lg..tp xde gambo diorng..hehehe
ASSALAMUALAIKUM!!

2 comments:

YudeRainbow said...

ayu nk tudung putehh tu..
hahah~~

Daus said...

haha.cilakak ayu.asal gambar gua masa pose x smart lu amek??macamane makwe2 nak mintak no fon gua camni?